Godnatt

Nu har jag bara två dagar kvar att jobba, känns inte så bra :( finns ju ingenting att göra hemma! Menmen. Efter ett bodypump pass och en go spring tur ska de bli gött att sova strax!


Helg

I torsdags badade jag med Sofia på sundshult och i fredags badade jag i sannäs, brr kallt va de! Dock var det en gubbe i sannäs som sa det va 22 men de tror jag inte på...
Igår vart de majfest och de va kul även fast jag inte såg bandet spela :p Ordnade upp saker med Jesper vilket känns otroligt bra! Sedan blev det camping på framnäs haha.

Bästa vän <3


Älskade sol

Älskar verkligen de här vädret, så underbart! Alla blir mycket gladare och det går så mycket lättare att jobba när man kan vara ute hela dagarna i princip:)
I helgen var jag och kickan och kollade på kosläpp, har aldrig sett det förr men de var faktiskt kul ;) Galna vart dom! sedan blev det en langos och en titt på sport shopen igen. Senare var vi ute i Uddevalla men det finns inte så mycket att säga om det haha.
Igår var Charlotte hemma hos mig och gjorde hårförlängning, känns jätte ovant och konstigt men jag tycker om det :) Var lite nyfiken på vad barnen på jobbet skulle säga men eftersom jag försov mig i morse fick jag slänga upp det i en tofs så ingen märkte nåt ;)
Imorgon är jag ledig så pappa sa ungefär 100 saker jag kunde göra men min plan är ju att åka till stranden.. :) Imorn kväll blir det även kalas för faster.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2583555/images/2012/pic_203851099.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2583555/images/2012/pic_203851099.jpg" class="image">


Bra dag

Tora fyllde år häromdagen så igår var vi i Göteborg och åt tårta :D Vi gick ner till stan för att kolla på göteborgsvarvet oxå och vi såg Wilgots & Harrys mormor&morfar, hurtiga människor :)
Däremot var det inte så bra att kolla på varvet kom jag på senare när Tora lurade med mig på midnattsloppet som är i augusti! Herregud, det kan bli det värsta jag gör men nu har jag iallafall ett mål att träna mot och de kan ju bli kul :)
Igår kväll var det meningen att vi skulle gå ut i grebbesta men efter många om och men blev det bowling med Kickan & Sofia istället, tummen upp för det! :)


Fredag

Idag bestämde jag mig för att följa med till peace & love iallafall :) först var jag inte så sugen och kände att jag inte hade råd men jag tror detta kommer bli kanonbra!
Angående mina funderingar igår så glömde jag ju en grej. Kickan och Jossan har gjort några planer till våren som oxå låter väldigt lockande! Vi får se vad som händer men minst en grej av allt detta ska jag göra. Fast inte nu för nu ska jag skala potatis, woho!


Många funderingar

Känner att jag behöver skriva av mig lite.
Denna veckan har jag inte jobbat alls, dels för att jag varit förkyld men också av en annan anledning. Jag vet att det är rätt beslut jag gjorde men det är ändå så fruktansvärt svårt. Efter 4 år kan man inte bara släppa allt på ett par veckor. Vem vet det kanske tar flera månader, år? Just nu finns det iallafall fullt av funderingar i huvudet. Några bra, några dåliga.

Min syster har alltid sagt till mig att jag ska ut och resa, vara au pair eller flytta och börja plugga. Visst har jag funderat på detta jätte många gånger men det har alltid varit något som hållt mig tillbaka, något som jag inte velat släppa. Men nu gör det faktiskt inte det längre, jag känner att jag har alla möjligheter att göra vad jag vill och det känns jätte bra men samtidigt svårt. Jag skulle också vilja åka till Thailand som volontär i ca 8 veckor kanske. För några dagar sedan gjorde jag upp en plan på nästa år men insåg ganska snabbt att jag inte kan spara så mycket pengar på så kort tid så nu har jag andra funderingar istället men utan några svar.
Hur som helst, denna sommarn ska jag iallafall leva livet tillsammans med mina fina vänner. <3


RSS 2.0